Pages

Friday, December 23, 2011

Weeding invi



end of year
the invitation card to attend weeing berlambak
nizam, kak az, yani, zeno
dah la semua dekat perak
kopak aku mcm ni.


but really having fun
nak2 pulak attend weeding masa
perut tgh lapar
perggghhhhh semua rasa sedap jer


bila napak deorg in a good dress
in a smiling face
really glad dapat tgk semua itu
wishing semua kekal bahagia


thinking of tht
bila pulak my turn
jus pray jer lah
semoga dipercepatkan, dipermudahkan dan dipertemukan
dengan orang yang baik2
amin......


xoxo
ct :)


Sunday, July 24, 2011

Kosong

this is the difficult time for me
masa ni la suma masalah nak datang bertimpa
my career, my relationship, my family
entah la, try nak positif
tapi one after another
how can i take it?

aku skag tgh cari keje baru,
hoping good news from ambank as programmer analyst
tp till now, still x dapat apa2 jawapan
and still considering axchaging asia as software tester

i could make my mind,
either nak tolak or nak ambik.
tiap2 malam buat solat istiharah
semoga dapat petunjuk darinya

aku n mr u-the plak
my family x suka dia
so we are really have difficult time skg
he seem doesn't want to let it go
tp aku sebaliknya
aku dah letih
everyone say NO to him,
tell me mcm mana nak aku bertahan lagi

setiap kali dengar suara dia,
aku jadi capat marah,
sedih, sakit hati, sebak

and bila dah abis ckp
sure drop tears
it is hurting me
u'r hurting me so so much
plz let me out of here


saya x nak drag u into my problem
it is better u sakit sekarang
dari u kene lebih terok in the future
i'm sorry
saya dah x kuat nak hadapi semua ini.
plz let me go
learn how to forget me

my family,
my sis dah nak divorce,
her husband buat perangai,
my mom n my dad dah x bersama,
it seem it is not a good year for me.
poor me kan?

p/s : ya alllah tabahkan lah hatiku utk hadapi semua ini, redhokan lah hati aku. tunjukkan lah aku jalan yang terbaik utk aku.

may peace be upon all of you....

xoxo
cik ct

kosong

Wednesday, May 18, 2011

sharing is caring

normally i juz wrote bout my self jer kan
but now i tent to talk about something tht i can share
tp amende yer

now aku interested
on vlogger
there a few vlogger yg become my fav

1. maria elena - she is fabulous
ada point la every vedio yg dia post
lov the content
the most funnies video ever --> click this Pre Menstrual Syndrome
yt acc name dia shortnap
this is her blog http://www.peliks.blogspot.com/

2. inianuarhadi
mmg lawak la mamat ni...pandai dia buat video
you can check on this link http://www.youtube.com/user/IniAnwarHadi
video paling aku suka this one citarasa
ni blog dia http://inianwarhadi.com/


macam dok promote deorang la plak
both of them ada gaya tersendiri...
juz check them out...
n i think u gone like them


xoxo:-
cik ct



Monday, April 25, 2011

fell empty

sometime fell so empty sgt2 dlm hidup ni
bila lihat org lain happy
fell so damn jealous nak happy mcm deorg gak


having a nice family
having a vacation dengan family
take a snap with a family
freaking damn want to have it


every day aku wajib tg fb
so keep reading the friends status
n tgk picture
hermmm
wish i can have it too


bila deorg dok citer pasal fam
plz shut your mouth
coz i don't want to hear
it hurt me, it make me so damn jealous

me is bit wild compare to my sis
keep doin the nonsense thing
juz because
i want to forget it


me is grow up
all alone n so many hardiness moment
all of those thing
buat aku
berdendam and keras hati

wish someone can change me
change me to be a better person
who have a deep love inside
who have a care for others



p/s: wht should really i do
cik ct reality is u r cruel, heartless person

xoxo:-
cik ct



Sunday, April 24, 2011

mengF1 kan sistem yg mcm siupuuttt sedut

last few days sistem ekk kene hold
sebab hang tgh jalan
mau x nyer..
data dekat 2 juta kut

klo suh korang cari data dlm 2 juta
agak2 bapa lama
bleh jumpa agagaggaga

tht why la guna tech
aduhhhhh
per la kan?

so deorg dok complain
aku dah x der idea
buat paging yg baru
dgn kerasnya memikanya

buatnyer buat
hang tgh jalan
mintak tlh pak mukmin

hu3
he made it
p ada cacat g
sebab ada yg x cun g

pagi2 dah mencapap kat bilik server
yg sejuk tahap gaban
dekat sejam dok test
lebih pada 5 saat


aduhh aku dah pening pala
last2 tuka file
aikkk...laju la plak???
ko mmg cari pasal betul la


pas dah godek2 ckit
ok la performance dia
then turun bawah

test kat pc aku
ok jer laju
cantek lah

g la test dekat user
aduhhh
masalah2
hawat la ko slow
mcm siput
siput pon lagi laju dari ko la

hermmm
last2 tanya bos
mr bos: "clearkan catches setiap pc "
oooo clearkan catches upernya

experiment pertama kat pc kak raja
pas dah delete cookies n bla... bende yg lain
aku pon test la

yebedabedooooooo
dalam range 4-6 saat
pas 2 dah lapo tahap gaban

aku pon g mencekik dlu jap
pas mencekik
g solat
pas 2 start la operasi mengclearkan catches kat user lain

hangit betul
upernya bende 2 yg salah satu ngokngek
yg slowkan sistem

p/s: sila clearkan catches anda jika mengalami kelembapan
apa ker bongek ko ct "nak clear catches pon x tau ka "



xoxo:-
cik ct


Thursday, April 7, 2011

list projek yg aku terlibat

1. e-kawalan kredit
- MARA punyer
- language asp vb.net
-database MsSql

2. dearcoupon
- iconbloom
(company aku n bakal jd milik telekom malaysia)
-language php
-database mysql

3. pentaksiran
-MOE (daftar peperiksaan)
-language java hibernate
- database oracle

4. frepos
- Bomba
-language coldfusion
-database mysql

5. vitria + hardware intergration (bakal)
-MARA
-language asp vb.net + reporting software (vitria)
-database ms sql


pheeeuwwww
penat aku

xoxo:-
cik ct

p/s: keje rajin2
cik ct: ko pon keje rajin2 gak cik ct

Wednesday, April 6, 2011

The bad side of me


last post was bored rite
wording jer
harap anda faham sebab saya mengupdate
post dekat MARA

MARA yg ngok ngek
block google image
so aku pon kemalasan nak
cari source lain untuk letak pic

ok berbalik pada topic kat atas
yes, i do have perangai yg terok
i do accept

google image

klo everything ok
i can smile all day
sampai org ckp
"ct ni happy jer- gelak jer"

google image


but u don't dare to test me OK
when get angry
sume org kene

google image


antara pantang larang aku adalah:-

1. i don't like people to bossy aku x kene tempat

google image
2.ko jgn nak tgr aku, klo ko sendiri pon x betul

google image
3.don't repeat the same thing.(don't treat me like a stupid bastard OK)
4. don't spoiled my morning with annoying voice
(aku baru je nak mula hidup dah dengar bebel yang tah paper
--> even itu bkn ditujukan pada aku.Pantang tok nenek)
hal kecik pon nak bising-annoying la wei

google image
5. aku suka memberontak
6.aku x kan ckp klo tgh marah
7.muka mmg x leh blah la klo ngh begang- muncung bleh sangkut hanger

ok sekian perangai2 busuk aku

xoxo:-
cik ct

ps:- cuba atasi masalah ini yer
n plz don't cross the boundary OK!
or u'r dead



Friday, April 1, 2011

Gile-gilew keje

last 2 week
break my record
aku kene tolong geng RA
untuk MOE nyer sistem
yang dinamakan "pentaksiran"

sistem ni buat untuk daftar peperiksaan
ye betul
kepada adek2 nak ambik exam
system 2 aku ada buat OK

so fiza mengelarkan kiteorg as
"Pemudi harapan bangsa"
n sometime mcm x percaya
i'm doin it

last 2 week
only one word can describe it
chaos or hectic
pilih jer mana korang suka
mana x, balik keje 10.pm dari mid
sampai dah kat kul 11.30pm
plg lewat balik pukul 1.++am

tp masa kul 1.++am
mr bos a.k.a j bos la jadi driver
gagagaggaag
n if we us lucky
siap dihantar n dijemput lagi
"syok kan?"-->best part
n then bad part plak -->keje mcm nak mati la

this week aku dok bertungkus lumus
siapkan format surat untuk ekk MARA
godek nyer godek
dapat gak cara nak save n call html
siap pakai editor untuk menyenagkan
keje bongek aku ni

so hari ni baru la ada masa nak update blog
sebab aku kat MARA
hahaah
cni ada masa nak buat aktiviti haram ni

ok for d time being
4 projek running dekat icon bloom
sumer ada sentuhan aku :D
bunyi mcm hebat jer kan
"see the leg la huh"
tp kenytaannya
tp x der 1 habuk pon yg aku develop dari awl :'(
"programming use brain, kaki nak buat apa?jalan g site bleh la kak"

this month
1 projek lagi akan up
MARA call agent integrade dengan hardware
aku dah naik wisau ni
"3 org yg kan involve untuk projek ni"
katanya mr bos la

calon2 nya adalah
siti, asmah n sorang lagi siti asmah
so formulanya adalah
siti+asmah= siti asmah
"woooo best2 ramai kan? blupppp3"
wee exitednya (buat muka)


cik ude dah bapa kali majuk
dah ni
sebab tepon x bertuan
dalam within 2 week ni


xoxo:-
cik ct :)

p/s : pesan cik ude--> keje,keje gak tp kene rehat la
dengar 2 korang keje,keje gak, rehat 2 penting...ngheeee~~~~




Thursday, March 10, 2011

otak seminit

Ayat ni slalu my sis pakai utk perli aku
aku slalu decide last minit
n tukar pikiran saat2 akhir


kali picture dari ggogle source x leh nak letak
sebab dok kat MARA
deorg block la plak
so busan la entry kali ni


kali ni aku juz decide nak balik kmpg
hari ni baru decide
n call terus cik ude


hari ni pon ribut gak kat MARA
actually we have meeting n
deorg dok x puas hati
dalam 1 department 2..


aku pon tersepit kat tgh2
skg ni aku dok menapak kat MARA
selepas kene tinggal dgn bos lps meeting td


aduhh geram jer
kene singgah lak
bajet nak balik awl dah hari
tp hancur luluh harapan


ps: jgn gaduh2 yer....ambik perananan sumer org, sume akan satle nanti
kali ni kene tinggal g, pe kene tinggal lps meeting

xoxo:-
cik ct



Thursday, March 3, 2011

aktiviti curi tulang

even keje tgh bayak
3 projek nak kene handle
nampak mcm bz jer kan?


tp ada gak aktiviti haram yang sempat dibuat
1.facebook la itu mmg wajib (balas2 status agagaaga)

source

2.ni la dok buat entry kat blog

source

3.baca blog, antara blog slalu aku baca aien n susu

source

ok klo masa ABC, dpt period pain
x kira kul bapa pon
akan masuk bilik kak seha tdo kat bawah meje dia
itu mmg tempat aku n fiza tdo tiap2 mlm he3
aku tdo office la

p/s : jangan sekali-kali contohi perangai busuk ni

xoxo:-
cik ct


Sunday, February 27, 2011

perangai kat office

location jalan setiawangsa iconbloom sdn bhd
ahli2
bos:
cik jijan

ahli2 full time-sampai office dah jd rumah:
en amin
opppa
pak mukmin
cik ja
cik ct
suha yg bakal resign
naam

ahli2 chipmore
cik rashie
kwn cik rashie(nama apa entah)
kak seha
kak ina


ok kiter start ngn mr.bos. dia punye habit
main city ville
pas 2 masak blah petang kat office
nanti ada la "CT g giant"then disertakan dengan list2 baang atas ketas memo hijau
x mo la kutuk lebih2 he3

cik amin
mmg dedicated giler
24 jam klo bleh nak buat keje
tdo pon kat kerusi

oppa
dia punya penarangai klo jalan2 kat partion depan mesti dia panggil nama slah 1 dari kiteorg
contohnya "cccctttttttt"
aku senyum jer lah

pakmukmin
suka main game plan vs zombei
"ayat dia- ni mls nak main- klo main mesti menang"

cik ja
suka ambik bantal n kelengkapan tdo awal2
pas 2 tgk citer se[aruh jalan-sebab download x habis or file corrupt

cik ct a.k.a aku la 2
masih menyesuaikan diri- bajet la buat perangai la 2
padahal byk onar jugak telah dicipta
klo aku tgh x de mood aku diam jer
muncung bleh sangku hanger

suha
dia suke gayut n layan fb dia
klo dah dapat 2 bende ni sumer yg ln x jalan

naam
suke bebel klo office kotor
sampai aku ckp "naam diam saya tansion ni"

sekarang penghuni chipmore(mean kejap ada kejap tarak)

cik rashie
suha perli naam angkat berat
pas 2 klo pg2 sampai tgk sumer org terbongkang
"oooo masih bertafakur"

kawan cik rashie(no comment sebab dia x byk ckp)

kak seha
suka pansang aircond sampai 16celcius
sejuk giler klo nak masuk tumpang solat
gigil2

kak ina
x tau sgt gak - dia baik x der perangai


cik jijan clan
(bos,cik ja, suha n pakmukmin)
deorg ni suka ckp "ooo yeke"
masing2 ada irama masing2

cik amin clan
(cik amin,aku, oppa)
suka panggil nama


hu3 ni lah perangai dak2 office aku


p/s: permerhatian adalah salah satu cara pembelajaran
aku blaja ker?? hahaha

xoxo:-
cik ct

Friday, February 25, 2011

biler kepala dah biul

aku plak bgn pukul 10. celik2 mata mr bos dah terpacak depan lappy dia.
dah siap mandi sumer, mr bos play lagu-lagu dia
geram jer nak suh kuatkan
tp oppah(versi mr bos), tp kiteorg call him oppaa -he is korean
dia plak tgh sedap tdo
so x leh bising2 sgt


source
ini adalah gambar hiasan semata-mata
tiada kaitan dengan yang hidup atau pun mati



td dia buat request kat fiza nak ice lemon tea....
so ermmm ini masanya aku nak cabut g pasar pagi
nanti klo g masa fiza dok kat meje- nanti dia tanya lak
so aku cabut la- berjalan sorang2
beli manggo dgn kopok leko

source
nampak bestkan yum2
mr bos bos version less sugar ok


plan hari ni hancur, ingat hari ni nak g time sku-airr(fiza version) nak berjoli.
pale dah biul sgt2...
aku memerlukan agin luar nak reboot balik pale ni
supaya dapat berjalan dengan sempurna

source

so dah x der apa nak buat, aku pon start la conteng2 dekat blog aku yg comot ni
aku mmg dah nak muntah dok mengadap office ni..mmg dah menyampah giler
come on i need some fresh air, new mood
argggggg, tansion, sakit pale sakit jiwa mcm ni.
mcm cepat giler naik marah (PMS mayb)


source

td mr tembikai saya pon kene marah
text him cakap bosan
then dia ckp la "dtg la cni"
aku pon reply balik "u la cni"
tehn dia reply "meh la cni"
n guess apa aku reply dia balik "x nak dtg dok diam2"


p/s: x mo tansion2 yer dgn keje
kenyataannya aku pon dah terkene tempias

xoxo:-
cik ct

Thursday, February 24, 2011

pagi2 jumaat

Hari ni dah hari jumaat 25/2/11 lagi 8 hari nak cukup 3bulan aku kerja kat iconbloom. tempoh paling lama aku bertahan, fell happy kerja kat sini even a bundle of work kene siapkan.
dalam tempoh tak sampai 3 bulan aku dah kene handle 3 projek untuk maintenance, dengan 3 language yang berbeza. alhamdulillah aku bleh bertahan wlopon x reti nak bahagi masa nak handle 3 projek ni. next month 1 projek dari MARA lagi akan menyusul. i think it gone be hectic.
hari ni seppose to be aku attend meeting dekat MARA, tapi mr bos x inform awl2, so terbangun lambatlah, so terkene tinggal lah.
ini pasala kerja aku.


next is pasal family life plak
my sis baru jer dapat baby girl yesterday, and my mom give a call suh cari nama untuk baby girl
1. nur alya damia
2. nur adlina damia
3. nur alya adriana
4. nur dania arrisa
5. nur danish arrisa
sumer nama tu aku persan dekat sama jer , my sis dekat wad icu lagi having complication
darah keluar bayak sangat .

third macam biasa la my private life a.ka me n my buah tembikai(cik ude la)
my mom x abis2 x berkenan dekat dia
aku tak tau la apa yang menyebabkan sume tu
one of the reason mamy ckp, dia tak suke sebab cik tembikai saya boolat
nanti kesian kat anak-anak, aku dah cukup tansion dengan masalah ni sebenarnya
my mr tembikai , he was a great person i think
mana x nya even x der certificate (biasa la budak nakal masa blaja, orang suh blaja kita lari)
dia dah dapat naik pangakat 2 kali
he start dengan chain-man, the next year after that dapat promotion jadi junior ass. surveyor
n 2'nd year dah dapat jadi junior servayor
well i'm pround of him, ada effort nak blaja.i juz can't let him go from my life
aku selesa dengan dia, aku x hipokrit bila dengan dia.

aku dah serba salah sekarang
antara mamy and him
aku ada dengar satu ceramah semalam cik ja pasang kat her lappy


google image

cinta x semestinya berakhir dengan perkahwinan
sayu jer aku dengar, and now dengan apa aku harus akhiri sume ni????
macam mana aku nak redhokan hati ni???


p/s: klo khaba2 ada meeting plz confirm dengan bos awl2, n buat mr.bos sila bg tau staff kamu
awal2 nanti x der la kene tinggal n tertinggal.





xoxo:-
cik ct


Wednesday, February 16, 2011

ku harapkan pelangi selepas hujan




lot of thing happen in 2011
even it still early of the year
baru bulan febuary


but i've go trough the hardest time ever
including family,relationship,career
banyak bende yg mess up in my mind
kadang2 bercelaru

my parent juz get divorce
made me sad
but i can aspect it from early
so i was not shock
when mamy told me bout that



now about my kekasih hati
mom doesn't like him
she been telling me
to break up


yesterday my kekasih hati
told me that his nerve was effected by bacteria
god i was worried like crazy
n he was trying to get a treatment
to cure the decease

my career
i'm was hired in iconbloom
as software engineer
it was hectic
n i'm in learning
process stage
(macam merangkak lagi)




i really need time
to get recover
so damn painful


live goes on
n i do believe there is a shine will come
" Tuhan hadirkan pelangi selepas hujan..
Tuhan tumbuhkan bunga selepas kontang, hanya dari benih hitam yang kusam..
lalu bila Dia sirami hujan,maka tersenyumlah alam.."

p/s: aku berharap semua dugaan ini menjadi kekuatan diri nanti,jgn saat sendu airmata mengaburkan kewarasan

xoxo
cik ct :P





Tuesday, February 15, 2011

me n my wierd life

yesterday i've been scold by pakmukmin
he spoil everything yesterday
hahha sampai mkn pon x mau
tht's me (biler dah marah x igt apa dah)

n today the sun was shine again
to this

no more gloomy day
bgn lewat giler td
wht a tide sleep
n one thing about me
i need to sleep nak hilangkan marah

n guess wht ?
mr bos ask fiza n me
bout suha status
:she decided to resign : --> give up




n now adalah process
pujuk memujuk

suha u need to stay
u have to stay


ps: never give up cik ct
there is a shine after darkness

Xoxo:-
cik ct


Sunday, February 13, 2011

mood x best..bongekkkk



pak mukmin bongekkkkk
x suka2 x suka

Friday, February 11, 2011

letihnyer wei



hari ni jumaat,
pg td sumer org dah bgn
tp aku buat dek jer
letihhhhh argggg

x saing deorg g lrt
sebab igtkan data x leh siap ri ni
so aku bcome lepaking
n the lepaking spot
my lovely office
lovely la sgt kan?
bak kata amer"x yah nak lovely sgt la"

so dok tunjuk jbpm1(borang bomba yg kene convert ke pdf)

so ni dia keje aku
mende alah ni la aku dok kejekan berminggu2x

tunjuk mende alah ni
kat pak mukmin
so mcm biasa lah
dia conteng sana sini
dah nak muntah setting mende alah 2
pakmukmin ckp"sikit jer lagi ni"



mesti korang pelik kan
pakmukmin???? endon ker
pakmukmin 2 office mate sayer
nama dia mukmin
tp anak2 bos dok panggil dia pakmukmin

ni dia pakmukmin klo nak kenal


(tengah syok main game-->sorry pakmukmin)

so sampai kiteorg pon terikut la
awal2 mcm pelik gak nak pangil dia "pakmukmin"
sound weirdkan?

ok berbalik pada citer asal,
dah best2 lepak ni
tetiba msg msk (bunyi la rington "getar hati" by geo)
aku pon dok ckp ("jgn la org mara")
huh hampeh - msg dr en hapzul
dia bg msg yg berbunyi
"salam, Data mia dh disediakn. sila maklum pd saya kija(hahah dia eja salah
--> ct x baik tau gelak org)
nak dtg ambik"

so aku sepantas kilat bertukar
susap-susap dlm 1jam sampai la kat mara
g lah naik bilk server copy data rename file,
tut2 load x dapat error mcm biasa la(menci-menci)
file format dia x stable


so kene la tunggu sampai kul 2.30pm nak tunggu balik slt jumaat
tunggu nyer tunggu ada gak la kul 3.10 kut

bosan kut dok nunggu

naik atas dgn muka tebal
mintak network n g edit file
huh sib baik dapt.
dok la ngadap mende 2 1/2 jam.


so yepeee pas 2 aku pon mengchaukan diri
dlm ngh load data 2, si sazly dok msg citer yg dia kene sabortage dgn daus
dia biasa la ngn shi...hu3
hari2 aku cht ngn dia
n dia mmg x nah miss dok sebut shi
"hang ni x bis2"


so mcm ni lah hdp aku hari ni
skg tgh merajinkan diri
update blog.

ok semoga berjumpa lg(mcm la ader follower--hahahha)



ps: badan aku sengal2 akibat kene train main softball ngn pakmukin
kuatkan diri anda "bersukan utk negara"
jgn jadi mcm sayer
nghee~~

xoXO:-
cik ct :0


Tuesday, February 8, 2011

hari ni hari rabu yer


hari ni aku pakai jean n kemeja
mlepak kat ofice
sebab x dapt call dari MARA
data bln 1 blum load lagi angkara cuti raya cina 1 minggu

dah 2 hari dok ulang alik g mara
p buang masa jer

hari isnin sumer org cuti
aku, fiza,bos n oppa jer ada kat office
dah la kene g mara


last2 buat plan jahat ngn fiza,
meet her dekat masjid jamek lrt
pas 2 g shoping sampai kul 3
balik dlm half hour
bos pon sampai

huh..nasib baik
klo x pecah tembelang
masing2 dah malas
2 lah jadi akhirnya

smalam bos blanje kat bejiane steak house
hu3
mkn chikenchop
x sedap pon
keceeewaaaaaa


pas 2 keje sampai kul 3.30am
then terbongkang sampi kul 9.15
hu3

Chinese new year celeb not like as plan
aduhh
dengan ang pau x dapat
no visit to relative house
agak mengecewakan gak la



n on monday
cik ude
give a visit
soso happy
treat him honey due lolo
n me manggo lolo
in fruitland
jusco AU2



recommend honey due lolo
for u all
damn good
shedap sgt2


nothing much happen to me
just buzzy with work
skg tgh buat JBPM1

ps: struggling to safe the relationship
sbb my mom seem don't like cik ude
sgt sedih
:'(


xOxO:-
cik ct





Sunday, February 6, 2011

i'm back

dah lama giler z update blog...
i think since i move 2 kl..x penah sekali pon made a new post
this is the 1'st time

lots thing happened currently.
1'st of all ...surprise i resign from zamrud...hu3
the decision kind da drastic..

cik ude think i was like main-main
till the day i told him tht i was accepted in new place in KL
he get sad, fell sorry bout wht happen between us 'sbb gaduh all the time'

he was not seding me by car
i decide to take ets
still remember his face since i enter the train till the train moving
masa 2 sgt2 sedih hermmm fell like want to :'(

now it about 2 month been working here
my 2nd paycheck
enjoy so much
even it was very hectic
believe or not we are sleeping in the office
they do the work till morning

me n mr u-the been in the hardest stage in our relationship
my mom seem don't like him
mom say jus let him go
but i can't do it
damn cruel if i broke up with him
x der alasan yg kuat
we both trying hard to keep this relation ship

i also pening n serabut keep thinking bout it
me n him getting better no cat n dog fighting anymore
think long distance relationship much better for us

today jus came back from home town...
uncle give me a left go back to kelantan
bcoz the ticket sold out
then come back here with my relative

one good new is
mr. u-the become a permanent staff already
and dah jadi junior serveyer
nest 3-4 year dah belh jadi servayer
proud with u dear
n
i'm happy 4 u
p frust gak
bcoz i was not the 1'st person yh tahu pasal ni


me is having life in kl
tdo office
mkn pon office
sometime get sick staying here
n i gain my weight ...2kg argggg
giler betul
baju dah ketat ni
apa mau jadi

ps:
pray for mr uthe n me can go through stages n my mom can accept him whatever he is
mr. u-the, u'r my sweet heart ....hope u can do it too.
me aja -aja fighting ...definitely u have to be strong

tunngu next post saya samapai berjanggut la eak...
if not busy n in the mood to meconteng ..ada la 2 nanti yek


Xoxo
cik ct :)